Pollys blogg

Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Mycket att stå i

Av Gun Lindgren - 26 september 2007 18:11

Håhåjaja... Känns som det var evigheter sen jag skrev här sist.


Försökte att skriva i går kväll men det var så segt här då så jag gav upp och gick och la mig istället.


Få se nu...vad har jag gjort dem senaste dagarna.

 Jobb, restaurangbesök i söndags, utflykter med smabon, hans mamma och hund. Mera jobba, Folkdansträning på tisdagkväll.


Idag åkte jag till jobbet men kände mig väldigt risig (brände som eld i magen, kallsvettig, yr och konstig i huvudet) så jag ringde till arbetskompisen som skulle jobba eftermiddagen och frågade om hon kunde tänka sig att börja tidigare. Hon kom strax efter 8.30 så då gick jag först och besökte akuten, men där blev jag bara skickad vidare till min vårdcentral. Hos läkaren på vårdcentralen så fick jag beskedet att jag borde vara hemma och ta det lugnt i ett par dar. Som tur är så hade jag bara ett arbetspass idag och ett i morgon sen är jag ledig tills på torsdag em.


När jag kom hem strax efter kl 10.00 så gick jag och la mig. Somnade direkt och sov till ca 15.00 tala om att vara helt slut.


Det var lite för denna gång.


 
ANNONS
 
Mona57

Mona57

26 september 2007 19:56

Fick du veta vad det var som fattades dig när du var på vårdcentralen?

kram

http://mona57.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun Lindgren - 1 augusti 2010 17:55

Ojojoj....nu var det länge sen sist. Förhoppningsvis så blir det lite oftare framöver. Här kommer iaf ett nytt kit till er alla.            Elements Papers  ...

Av Gun Lindgren - 30 mars 2010 13:30

Ojoj, vad tiden går. Jag hinner inte göra någonting. Ligger efter med mina uppladdningar så idag får ni två kit att ladda hem. TaggersizeKit 13     Elements Papers  TaggersizeKit 12     Elements Papers       ...

Av Gun Lindgren - 18 februari 2010 22:34


Här kommer lite nytt till er. Hoppas någon aver får nvändning för dem.      Ladda hem här ...

Av Gun Lindgren - 31 januari 2010 22:59

Dags för ett nytt Kit.        Alpha Element Papers   ...

Av Gun Lindgren - 31 januari 2010 22:41


Så var det dags för ännu en ny månad. Tiden går så fort Storleken är 1024x768. Sparad som en PNG I zipfilen finns både en svensk och en engelsk version    Ladda ner kalendern här ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se